ICS. Dat werkt wel zo prettig.
 

ICS streeft naar kwaliteit


Wij doen er alles aan om een kwaliteitsproduct af te leveren: een in alle opzichten schone werkruimte, waar u en uw collega’s zich volledig op hun taak kunnen richten. Wilt u meer weten over ICS en kwaliteit? Neem contact op.

Alleen eigen medewerkers
Schoonmaken én schoonhouden begint bij gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Daarom werken wij uitsluitend met eigen krachten. Van inhuurkrachten maken wij geen gebruik.

Blijven verbeteren
Wij zijn u graag optimaal van dienst. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen zien waar het beter kan, maar dit ook aan ons doorgeven. Pas als wij weten waar verdere verbeteringen mogelijk zijn, kunnen we ze meenemen in het werkprogramma. Heeft u zelf nog verbeterpunten? Geef ze direct aan ons door.

Korte communicatielijnen
De communicatielijnen binnen ICS zijn uitermate kort. Onze medewerkers overleggen rechtstreeks met uw contactpersoon binnen ICS.

Veiligheid en hygiëne
Wij investeren voortdurend in de kwaliteit van onze medewerkers en werkmethoden. Dit stelt ons in staat om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te blijven voldoen. Wij conformeren ons aan de geldende veiligheidsrichtlijnen met betrekking tot onze schoonmaakmedewerkers en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het gebruik van desinfecteermiddelen en schoonmaakmiddelen en al onze materialen. Onze werkzaamheden zijn erop gericht mogelijke virussen buiten de deur te houden en het verspreiden ervan te voorkomen.

Milieu
ICS heeft oog voor het milieu. Wij werken uitsluitend met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.
     Wilt u meer informatie of
 een vrijblijvend gesprek?

 Bel (040) 213 13 22
 of stuur een e-mail naar
 info@ics-eindhoven.nl

MA/WO/VR:
09.00 - 14.00 uur
DI/DO: gesloten