ICS. Dat werkt wel zo prettig.
 

Uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten


Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaken en schoonhouden. ICS verzorgt de complete reiniging van kantoorpanden, winkels, praktijken, fabriekshallen, instellingen, winkelcentra, etc. Voordat wij aan de slag gaan overleggen wij met u waar uw wensen en behoeften precies liggen. Aan de hand van een werkprogramma gaan onze medewerkers vervolgens aan de slag. Op deze pagina krijgt u een beeld over wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Bouwoplevering
Wij verzorgen de grondige reiniging van pasopgeleverde woningen en bedrijfspanden. Cementsluier verwijderen, stickers op sanitair en ramen verwijderen, keukens, badkamers en sanitair reinigen, RVS-elementen poetsen, vloeren, randen en richels vrij maken van bouwstof en nog veel meer. Het is de eerste indruk die telt!

Computers en apparatuur reinigen
Stof en vuil kunnen de levensduur van uw (computer)apparatuur aanzienlijk verkorten. Wij houden uw apparatuur zo vet-, vuil- en stofvrij mogelijk. Dat geldt ook voor computermuizen, printers, telefoons, toetsenborden en touchscreens; deze vormen immers een belangrijke broeihaard van schadelijke bacteriën.

Fabrieksvloeren reinigen
Elk type vloer heeft zijn eigen onderhoud nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van intensief gebruikte fabrieks- en productievloeren. Wij beschikken over de juiste middelen en materialen om elke fabrieksvloer te reinigen, te ontvetten en schoon te houden.

Gevels reinigen
Gevels, trappen en muren zijn aan heel wat invloeden onderhevig. Zo zorgen weersinvloeden al snel voor een grauwe indruk. Ook posters en graffiti doen fors afbreuk aan het aanzicht.
Geregeld schoonmaken is een must. Het aanbrengen van een beschermende coating zorgt ervoor dat vervuiling zich in de toekomst eenvoudig laat verwijderen. Heeft u graffiti ontdekt? Laat het ons weten en wij zorgen voor een spoedige verwijdering.

Glazen wassen
Schone ramen en kozijnen komen het aanzicht van uw pand enorm ten goede. Goed glas- en kozijnonderhoud is een prima investering. U kunt voor nagenoeg alle bewassingsprojecten bij ons terecht. Wij conformeren ons aan de geldende veiligheidsvoorschriften voor onze medewerkers; via hoogwerkers en telescoopbewassing zijn zij in staat de beglazing en de kozijnen van elk pand aan de binnen- en buitenzijde effectief te reinigen.

Huismeesterdiensten
De vraag naar betrokken huismeesters is de laatste jaren enorm toegenomen. Logisch, want als zelfstandige alleskunner is de huismeester vaak de spil die menig gebouw draaiende houdt. Hij herstelt kleine defecten, vult apparaten en displays aan, verzamelt klachten, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden, beheert gemeenschappelijke ruimten, doet licht tuinonderhoud, helpt bij (interne) verhuizingen, geeft planten water, begeleidt externe monteurs en meer. Welke huismeesterdiensten kunnen onze medewerkers voor u verrichten?

Vloeren en meubilair reinigen
Een schone vloer, een verzorgd tapijt en schone matten zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor uw vloer en tapijt hebben wij de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en materialen in huis. Wij zorgen voor een grondige en diepe reiniging, zonder dat er enig residu achterblijft. Wij kunnen uw vloer ook verzegelen, waarna deze eenvoudiger te onderhouden is.

Uw meubilair wordt intensief gebruikt. Met name fauteuils met een stoffen bekleding bieden schadelijke bacteriën volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Bekledingsstoffen reinigen wij grondig. Wij hebben speciaal aandacht voor vormbehoud en een korte droogtijd.

Straatvuil verwijderen
Straatvuil vormt vaak een bron van ergernis. Zeker in publieke ruimten die afgewerkt zijn met fraaie materialen is straatvuil zoals kauwgom of etensresten vaak een doorn in het oog. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van straatvuil, met een minimum aan overlast voor het publiek.

Sanitair reinigen
Goed onderhoud van uw sanitair en toiletgroepen is van doorslaggevend belang voor de hygiëne. Ook verlengt goed onderhoud de levensduur van vloeren, tegelwanden, de installaties en het leidingwerk. ICS is gespecialiseerd in het snel en grondig reinigen en diepreinigen van sanitaire ruimtes. Vervuiling zoals huidvetten, huidschilfers, en roest- en kalkaanslag worden verwijderd, ook op de moeilijk bereikbare plekken. Sanitairaansluitingen worden in- en uitwendig gereinigd en gecontroleerd.

Wilt u weten wat ICS voor u kan betekenen? Neem contact op
     Wilt u meer informatie of
 een vrijblijvend gesprek?

 Bel (040) 213 13 22
 of stuur een e-mail naar
 info@ics-eindhoven.nl

MA/WO/VR:
09.00 - 14.00 uur
DI/DO: gesloten